Ha nem tud 3 órát szánni a megtakarításaira, kérem, hagyja el ezt az oldalt.

Még ha akarnék, se tudnék segíteni annak, aki sajnál egy filmhossznyi időt a hosszú évek alatt összegyűjtött vagyonának eredményesebb kamatoztatására.

Szeretne magasabb hozamot? Nagyobb biztonságot? Személyre szabott privát banki tanácsadást?

Elárulom, hogy mindenki ezt akarja, mégis csak az emberek 4%-a tesz érte. Ők nem hagyják magukat sodródni az árral és abba a szűk körbe tartoznak, akik komolyan gondolják a pénzügyi helyzetüket, amiért hajlandóak tenni is.

A magyar befektetőknek csak ilyen apró része érti meg, hogy a befektetési világ egy ugyanolyan szakembert kíván, mint az orvoslás vagy a jog, ezért profi tanácsadóhoz fordulnak. (A bankfiókban a pultos nem tanácsadó, hanem ügyintéző.)

Biztosra veszem, hogy elfoglalt emberként nem indul el vakon egy találkozóra.

Tiszteletben tartva az idejét, ezért mielőtt elindulna a régi miniszterelnöki palotába (ott van az irodánk), leírom, hogy percről perce mi fogja várni a privát banki tanácsadás során.

0.

Jelentkezése után 2 munkanapon belül hall először felőlünk. A személyi asszisztensem Judit fogja hívni. Röviden tájékoztatja, feltesz pár kérdést és segít szabad időpontot találni az egyik vezető privát bankárunkhoz. (10 perc)

1.

Ha Budapestről vagy a körzetéből jön az Andrássy út 100.-ban, a régi miniszterelnöki palotában várjuk, ha vidéken lakik, találkozhatunk az Ön által megjelölt helyen is.

Nincs sorszám húzás és végeláthatatlan várakozás. A megbeszélt helyen és időben találkozunk.

Miután kényelmesen helyet foglalt és belekortyolt a gőzölgő kávéjába, indulhat az egyeztetés.

Az első találkozón bemutatkozunk egymásnak és megtud 3 + 1 dolgot:

  1. Hogyan tudja befektetéseit megvédeni az osztrák bankrendszer? (ráadásul magyar nyelven)
  2. Hogyan tud egy független befektetési banknál a megszokottnál magasabb hozamokat elérni?
  3. Hogyan segít a személyre szabott privát banki tanácsadás megtalálni a céljainak megfelelő pénzügyi megoldásokat és vesz le naponta több órányi piacfigyelést és folyamatos tanulást a válláról?

+1 Megmutatom, hogy fektethet be adómentesen Ausztriában.

Az igazán felkészültek már ekkor hozzák a meglévő befektetéseik kimutatásait, amit röviden tudok véleményezni is.

Fél óra alatt kiderül, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Ön eldönti, hogy tud-e azonosulni a filozófiánkkal, én pedig, hogy a hozzáállásával. (kb. 50 perc)

2. 

A következő találkozón pontosítjuk az igényeit. MIFID II alapján dolgozunk, ami egy Uniós szabályozás a pénzügyi szolgáltatók működéséről. Ausztriában és Svájcban 2012 óta van érvényben, Magyarországon várhatóan 2018-tól kezdik el csak bevezetni. Segítünk, hogy 6 évvel a magyar piac előtt járhasson (mint ahogy Ausztria teszi).

Sokat fogok kérdezni, hogy jobban megismerjem, mint befektetőt. Ezt a részt nagyon szokták élvezni az ügyfeleim, mert olyan témákról beszélünk, amiről korábban soha nem is gondolkodtak. A beszélgetés végére jobban fogja Ön is ismerni saját magát. (60 perc)

Segítek olyan reális célokat kitűzni, amivel átlag és bőven infláció feletti eredményeket érhet el devizában,. Ha havonta szeretne (garantáltan) elérni több 10%-os profitot, abban nem tudok segíteni.

Félidőnél járunk, legkésőbb itt eldől, hogy tudok-e segíteni. Számíthat rá, hogy ha nem, tiszteletben tartom az idejét és megmondom, átengedve a lehetőséget valaki másnak.

3. 

A 3. találkozóra már elkészül a portfólió terve és átbeszéljük a befektetési politikáját. Megtudja, hogy hogyan működnek az igényeit kielégíteni képes befektetések és hogyan tudnak egy egymást támogató rendszert alkotni. (60 perc)

Ha Ön nem akar tudomást venni arról, hogy hova kerül a pénze, kérem, ne is jelentkezzen, mert értelmetlen lenne elvinnünk idáig a beszélgetést.

Biztosítási termékek és saját banki alapok garantáltan nem fognak szerepelni a portfóliójában.

Ezen a ponton Ön kb. 3 órát, én 5-8 órát foglalkoztam a megtakarításai sorsával.

A kapott portfóliót átnézve eldöntheti, hogy az valóban megfelel-e azoknak a kritériumoknak, amiket megfogalmazott. Szabadon módosíthat rajta vagy kérheti, hogy mutassak alternatívákat.

180 perc alatt már a hozzáállásomból is ízelítőt kap.

Ha minden az elképzeléseinek megfelelő, kezet rázunk és megindítjuk az együttműködést.

A következő években rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, folyamatosan tájékoztatom és segítek megadni minden információt, hogy jól tudjon dönteni.

Élete legjobb órabére várja.

Ha 3%-kal jobb eredményt ér el, mint a jelenlegi befektetése, 5 millió Forint esetén 5 év alatt 750.000 Forintot keres. Nem érhet célba, ha el sem indul.

A kezdeti törekvéseire vetítve ez 250.000Ft / óra jövedelmet jelent. 30 millió esetén ugyanez az érték 1.500.000Ft / óra.

A legjobb befektetést csak Ön teheti meg magának azzal, hogy ad egy esélyt a megtakarításai felvirágoztatására. Pazarlás kihagyni.

Vezető privát bankárunk havonta csak maximum 15 új befektetővel tud tárgyalni. Ahogy eléri ezt a számot, várólistára kerül és időpontot már csak a következő hónapra tudunk adni.Jelentkezzen, hogy Judit kereshesse az időpont miatt.

“Fontos volt számomra, hogy befektetett pénzemet legalább 20 különböző kötvénybe és alapba helyezzék el és rendszeres bevételem lehessen a kamatokból. Köszönöm a szakszerű tanácsadást és a stabil eredményeket!”
R. Zoltán 53 éves Ügyvezető Igazgató
„Valóban tudott új információkat mondani, például, hogy nem kell utaznom és németül tudnom, ha Osztrák bankba akarok befektetni.”